Beton Amprentat

Echipa noastra de profesionisti si experti

Despre noi

Ne mândrim cu standardele noastre ridicate în serviciile de livrare si turnare beton de primă clasă. Preturile competitive, echipamentele moderne, profesionalismul si seriozitatea personalului sunt atuurile care ne recomanda in turnare betoane pentru constructii civile si industriale

De ce sa aleg serviciile noastre?

Servicii

SoSVremBeton vă pune la dispoziţie cele mai bune servicii şi materiale de betoane pentru construcţii civile şi industriale. Echipa noastră este formată din personal cu o vastă experienţă în domeniul construcţiilor, în special în domeniul betoanelor pentru construcţii, indiferent de tipul betonului.

Profesionalism

Suntem deschisi si raspundem cu promptitudine si profesionalism oricarei cereri din partea clientilor nostri.

Experienta

Suntem o societate cu o experiență de peste 4 ani in domeniul betoanelor pentru construcţii, indiferent de tipul betonului.

Calitate

Suntem o firma, care are ca profil principal, producerea si distribuirea de betoane de cea mai buna calitate

24/7 Support

Pentru toate betoanele produse de noi asigurăm suportul tehnic necesar

BETON AMPRENTAT

Beton Amprentat – Beton imprimat – Beton stantat

Betonul amprentat este o metodă modernă de pavare exterioară sau interioară a imobilelor şi se realizează prin imprimarea (stampilarea) stratului crud de beton cu ajutorul unor matriţe. Matriţele pentru beton amprentat imită de obicei diferite texturi ale pavajelor din piatră, însa se pot reproduce şi alte tipuri de texturi cum ar fi textura cărămizii, a gresiei, a pietrelor naturale, sau a lemnului. Betonul amprentat are în compoziţie fibre elastice pentru protectie împotriva fisurilor majore şi aditivi pentru mărirea rezistenţei la înghet sau caniculă.

Betonul amprentat reprezintă soluţia perfectă pentru pavarea grădinilor, curţilor, amenajarea centrelor comerciale, benzinăriilor, parcurilor, parcărilor, garajelor, … Betonul amprentat se poate folosi şi pentru amenajarea zonelor înguste cum ar fi aleile de acces.

Echipa de profesionişti SoS Vrem Beton  a învăţat din experienţă să combine duritatea betonului cu materiale de calitate superioară, oferind astfel cele mai bune servicii în domeniul betonului amprentat, servicii adaptate tuturor dorinţelor clienţilor.

Avantaje beton amprentat

 

  • – calitatea şi durabilitatea betonului amprentat
  • – raportul calitate – preţ
  • – nu necesită întreţinere
  • – împiedică apariţia vegetatiei acolo unde este pus (pavajele au acest dezavantaj)
  • – nu se deformează şi nici nu apar denivelări la suprafaţă
  • – perioada de execuţie este relativ scurtă
  • – clientul poate alege forma şi culoarea
  • – poate fi aplicat în orice zonă care permite turnarea betonului
X