Inchiriere vibratoare beton

Echipa noastra de profesionisti si experti

Despre noi

Ne mândrim cu standardele noastre ridicate în serviciile de livrare si turnare beton de primă clasă. Preturile competitive, echipamentele moderne, profesionalismul si seriozitatea personalului sunt atuurile care ne recomanda in turnare betoane pentru constructii civile si industriale

De ce sa aleg serviciile noastre?

Servicii

SoSVremBeton vă pune la dispoziţie cele mai bune servicii şi materiale de betoane pentru construcţii civile şi industriale. Echipa noastră este formată din personal cu o vastă experienţă în domeniul construcţiilor, în special în domeniul betoanelor pentru construcţii, indiferent de tipul betonului.

Profesionalism

Suntem deschisi si raspundem cu promptitudine si profesionalism oricarei cereri din partea clientilor nostri.

Experienta

Suntem o societate cu o experiență de peste 4 ani in domeniul betoanelor pentru construcţii, indiferent de tipul betonului.

Calitate

Suntem o firma, care are ca profil principal, producerea si distribuirea de betoane de cea mai buna calitate.

24/7 Support

Pentru toate betoanele produse de noi asigurăm suportul tehnic necesar

INCHIRIERE VIBRATOARE BETON

Servicii de închiriere vibratoare de beton pentru construcţii civile şi industriale

SoSVremBeton oferă spre închiriere, atât proprietarilor cât şi constructorilor, vibratoare de beton. Vibratoarele de beton ajută la omogenizarea și eliminarea aerului şi a apei în exces din betonul proaspăt turnat. Operaţia de vibrare a betonului este utilă pentru turnări de beton în grinzi, stâlpi, diafragme, centuri și plăci. Vibrarea betonului este cea mai simplă și eficientă metodă de a obține o calitate superioară a betonului.

Transportul vibratorului de beton până în șantier este pus la dispoziţie de societatea noastră, fără costuri suplimentare, atât în Deva cât și în zonele limitrofe.

X